Κυριακή 23/2 το Σωματείο μας θα βρεθεί στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 23/2/2020, ώρα 13:00, μέλη του Σωματείου εργαζομένων στη μκο Άρσις θα παρευρεθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργατικό Κέντρο.

Σκοπός μας είναι να γίνει παρουσίαση του σωματείου, των μέχρι τώρα δράσεων και διεκδικήσεων, του καταστατικού, ενημέρωση για την διαδικασία εγγραφής νέων μελών αλλά και η εύρεση του καλύτερου δυνατού τρόπου επικοινωνίας μεταξύ μας. Ταυτόχρονα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν τους όρους, τις σχέσεις και τις συνθήκες εργασίας μας στη μκο Άρσις αλλά και την οργάνωση των επερχόμενων συλλογικών μας κινητοποιήσεων.

Το σωματείο μας από την πρώτη κιόλας μέρα της σύστασής του έχει προσπαθήσει να αποτελέσει το συλλογικό όργανο διεκδίκησης και διασφάλισης των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Μια τέτοια εκδήλωση στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα θέλαμε να αποτελέσει την αρχή για την συσπείρωση και την οργάνωση των εργαζομένων της μκο Άρσις στη Βόρεια Ελλάδα, αφού το σωματείο καλύπτει συνδικαλιστικά τους εργαζόμενους πανελλαδικά.

Η συνάντηση αυτή απευθύνεται στους εργαζόμενους της βάσης της μκο Άρσις, που δεν κατέχουν διευθυντικό δικαίωμα, όπως άλλωστε αναγράφεται και στο καταστατικό μας. Η παρουσία όλων κρίνεται σημαντική.

Συναδελφικά και συντροφικά,
Σωματείο Εργαζομένων στη μκο άρσις